Afspænding af krop & sind

Wellness massage med fokus på dig

Forkæl dig selv og din krop

Har du brug for at mærke dig selv og din krop på en helt ny og dybdegående måde? Så kan vi i Palma Wellness hjælpe dig. Vi tilbyder nemlig en afstressende wellness massage, der giver dig mulighed for fuld afslapning, så du kan komme dig selv nærmere. Vores wellness oplevelser beroliger dit nervesystem, og du vil opleve, at vores fulde fokus er på dig og dine behov.

Palma Wellness er en wellness- og massageklinik i Odense, tæt på Dalum. Her kan du således nemt komme forbi, uanset hvor du bor på Fyn, hvis du har brug for at afbræk fra din travle hverdag. Vi tilbyder nemlig selvforkælelse, når det er bedst, med vores forskellige wellness behandlinger.

Få stimuleret dine sanser og beroliget kroppen

Vores wellness massage er en helhedsoplevelse, der bringer velbehag og ro til hele din krop – og dit sind. Her arbejder vi med at stimulere dine forskellige sanser med behagelige indtryk og en nærværende massage. Til trods for at selve massagen er blid i sin form, virker den stadig godt til at afspænde din krop, og vi tilpasser den ud fra netop dine kropslige spændinger.

Foruden vores wellness behandling, kan vi også forkæle dig med en unik indendørs spa-oplevelse. Her kan du eksempelvis dykke ned i vores jacuzzi, lade dig forkæle og servicere med snacks og drikkevarer og nyde et par timer enten helt for dig selv eller sammen med dine nærmeste.

Uanset hvad du ønsker, så er dine behov i centrum for din oplevelse her. Vi lytter nøje til, hvad du har brug for, og tilpasser din behandling herefter.

Book en wellness behandling i dag

Er det ved at være tid til, at du fokuserer på dig selv og dine egne behov? Eller vil du forkæle en, du har nær, med den opmærksomhed de fortjener? Så kontakt os i dag og book en tid til en wellness behandling. Vi ser frem til at give dig en helt igennem unik oplevelse, hvor der bliver plejet om dig.​

  • 60 minutter – 600 kr.
  • 90 minutter – 750 kr.
  • 120 minutter – 900 kr.

Læs flere kundeudtalelser her​

Se anmeldelser​

"​Fik den dejligste massage/cupping hos Gry. Der var den hyggeligste og roligste stemning og Gry var virkelig sød og meget meget dygtig."

​- Sofie Sommer

"Jeg fik en behandling kaldet Japansk lifting i okt af Gry hos GJ massage. Jeg har aldrig prøvet noget så afslappende og behageligt før. Gik der fra fuldstændig afspændt og glad. Gry er den skønneste behandler som er yderst dygtig og behagelig og gør at man får lyst til at komme igen.". 

​- Elisa Simonsen

"Gry er vanvittig dygtig og omhyggelig med sine voksbehandlinger. En fornøjelse hver gang!".

​- Isabella Olsen

"Hos Palma Wellness får du professionel og i mødekommende behandling. Man snyder sig selv hvis man ikke prøver at få en behandling der. Der bliver lyttet til dine behov.

Alle reaktioner:11".

​- Tine Kjeldgaard Christiansen

"Så god massage prøv det".

​- Manse Dydensborg

Firmainformation

Palma Wellness

CVR-nummer: 39618567

Teglværksvej 45B, 5220 Odense SØ

Klik her for rutevejledning

Mandag: Lukket
Tirsdag: 10.00 - 18.00
Onsdag: 10.00 - 18.00
Torsdag: 10.00 - 19.30
Fredag: 10.00 - 17.00
Lørdag: 10.00 - 16.00
Søndag: Åbent efter aftale - Kontakt venligst klinikken for aftale.
Fra februar 2024 vil åbningstiderne midlertidigt ændres lidt pga. barsel.