Afspænding af krop & sind

Brow lamination & lash lift

Brow Lamination og Lash Lift er to innovative skønhedsbehandlinger, der transformerer dit udseende med minimal indsats.

Brow Lamination giver dig fejlfrie, velplejede øjenbryn ved at forme og fiksere hvert hårstrå i den ønskede retning. Resultatet er fyldigere, mere definerede bryn, der varer i uger, uden behov for daglig vedligeholdelse.

Lash Lift er din nøgle til naturligt buede vipper uden brug af extensions. Ved at løfte og krølle dine vipper fra roden åbner Lash Lift dine øjne og skaber et mere ungdommeligt udseende. Effekten varer i flere uger, hvilket eliminerer behovet for mascara eller vippebukker.

Brow Lamination, også kaldet Brow Lamination er en behandling der styler og permanenter brynene og giver et løftet look. Denne behandling er fænomenal til bryn der ikke vil sidde som man selv vil, bryn der er ustyrlige, bryn der ikke syner af så meget eller hvis du bare vil have et mere stylet look. 

En behandling der sætter strittende hår på plads og skaber et optisk ansigtsløft.

Holdbarhed på 4-6 uger. I forbindelse med behandlingen vil jeg vejlede dig til den mest optimale vedligeholdelse og pleje af dine bryn.

Lash Lift er en behandling, hvor dine egne vipper bukkes permanent, så man får flotte vipper der bukker opad i stedet for ligeud eller i nogens tilfælde nedad. Lash Lift åbner øjnene og giver et optisk løft i hele regionen omkring øjet.

Holdbarhed på 4-6 uger.


I forbindelse med behandlingen vil jeg vejlede dig til den mest optimale

vedligeholdelse og pleje af dine vipper.​

Læs flere kundeudtalelser her​

Se anmeldelser​

"​Fik den dejligste massage/cupping hos Gry. Der var den hyggeligste og roligste stemning og Gry var virkelig sød og meget meget dygtig."

​- Sofie Sommer

"Jeg fik en behandling kaldet Japansk lifting i okt af Gry hos GJ massage. Jeg har aldrig prøvet noget så afslappende og behageligt før. Gik der fra fuldstændig afspændt og glad. Gry er den skønneste behandler som er yderst dygtig og behagelig og gør at man får lyst til at komme igen.". 

​- Elisa Simonsen

"Gry er vanvittig dygtig og omhyggelig med sine voksbehandlinger. En fornøjelse hver gang!".

​- Isabella Olsen

"Hos Palma Wellness får du professionel og i mødekommende behandling. Man snyder sig selv hvis man ikke prøver at få en behandling der. Der bliver lyttet til dine behov.

Alle reaktioner:11".

​- Tine Kjeldgaard Christiansen

"Så god massage prøv det".

​- Manse Dydensborg

Firmainformation

Palma Wellness

CVR-nummer: 39618567

Teglværksvej 45B, 5220 Odense SØ

Klik her for rutevejledning

Mandag: Lukket
Tirsdag: 10.00 - 18.00
Onsdag: 10.00 - 18.00
Torsdag: 10.00 - 19.30
Fredag: 10.00 - 17.00
Lørdag: 10.00 - 16.00
Søndag: Åbent efter aftale - Kontakt venligst klinikken for aftale.
Fra februar 2024 vil åbningstiderne midlertidigt ændres lidt pga. barsel.