Afspænding af krop & sind

Fysiurgisk massage

Ved en fysiurgisk massage arbejdes der dybt i kroppens muskler og væv. Massøren skal derfor vide meget om kroppens anatomi – musklernes tilhæftning og udspring, deres funktion og tilstand.

Den fysiurgiske massage adskiller sig altså fra en typisk wellness-massage, som er en mere overfladisk metode der anvendes til at berolige og skabe velvære. Når muskulaturen gennemarbejdes i dybden fra udspring til tilhæftning via den fysiurgiske massage, kan eventuelle skader afhjælpes. Under massagen benyttes forskellige massageteknikker, alt efter den enkelte klients behov.

Udover afspænding bibringer den fysiurgiske massage bedre blodgennemstrømning, udskilning af affaldsstoffer, øger kropsbevidstheden, ilttilførsel øges og lymfesystemet aktiveres. Derudover forebygger man mod skader og afhjælper eventuelle muskulære problemer.

Et tryk de rigtige steder på kroppen kan forhindre stress og anspændthed, dermed give dig mere energi og større livsglæde. Det vil komme dig til gode i form af en mere velafbalanceret og velfungerende krop som er mere positiv og effektiv.

Den fysiurgiske massage giver større bevægelighed og øget smidighed. Vi tilbyder også massage til gravide og har speciel pude til det.​

  • 30 minutter – 325 kr.
  • 45 minutter – 425 kr.
  • 60 minutter – 550 kr.
  • 90 minutter – 700 kr.

Læs flere kundeudtalelser her​

Se anmeldelser​

"​Fik den dejligste massage/cupping hos Gry. Der var den hyggeligste og roligste stemning og Gry var virkelig sød og meget meget dygtig."

​- Sofie Sommer

"Jeg fik en behandling kaldet Japansk lifting i okt af Gry hos GJ massage. Jeg har aldrig prøvet noget så afslappende og behageligt før. Gik der fra fuldstændig afspændt og glad. Gry er den skønneste behandler som er yderst dygtig og behagelig og gør at man får lyst til at komme igen.". 

​- Elisa Simonsen

"Gry er vanvittig dygtig og omhyggelig med sine voksbehandlinger. En fornøjelse hver gang!".

​- Isabella Olsen

"Hos Palma Wellness får du professionel og i mødekommende behandling. Man snyder sig selv hvis man ikke prøver at få en behandling der. Der bliver lyttet til dine behov.

Alle reaktioner:11".

​- Tine Kjeldgaard Christiansen

"Så god massage prøv det".

​- Manse Dydensborg

Firmainformation

Palma Wellness

CVR-nummer: 39618567

Teglværksvej 45B, 5220 Odense SØ

Klik her for rutevejledning

Mandag: Lukket
Tirsdag: 10.00 - 18.00
Onsdag: 10.00 - 18.00
Torsdag: 10.00 - 19.30
Fredag: 10.00 - 17.00
Lørdag: 10.00 - 16.00
Søndag: Åbent efter aftale - Kontakt venligst klinikken for aftale.
Fra februar 2024 vil åbningstiderne midlertidigt ændres lidt pga. barsel.