Afspænding af krop & sind

Japansk lifting

Japansk lifting er en bemærkelsesværdig behandling, der ikke blot er ekstremt afstressende for både krop og sind, men også en kilde til omfattende wellnessfordel. Den anvender stimulerende teknikker fra ansigtszoneterapi og akupressur, hvilket resulterer i en harmonisering og afspænding af hele kroppen og organerne.​

Denne særlige form for lifting bidrager til en forøgelse af blodcirkulationen, hvilket ikke kun forsyner hudcellerne med fornyet ilt, men også øger deres elasticitet. 

Gennem aktivering af kollagenproduktionen i huden opnås en naturlig forbedring af hudens fasthed og ungdommelige udstråling. 

Samtidig fungerer Japansk lifting som en effektiv transporter, der hjælper med at eliminere ophobede affaldsstoffer og overskydende væske fra kroppen.

Behandlingen går ud over ansigtet og berører hele kroppen, hvilket skaber en dybtfølt forbindelse mellem krop og sind, og resultaterne er både synlige og følbare. 

Med Japansk lifting kan man ikke kun forvente en forbedring af hudens tilstand, men også en indre ro og balance, der stråler ud i hele kroppen.​

  • 60 minutter – 600 kr.

Læs flere kundeudtalelser her​

Se anmeldelser​

"​Fik den dejligste massage/cupping hos Gry. Der var den hyggeligste og roligste stemning og Gry var virkelig sød og meget meget dygtig."

​- Sofie Sommer

"Jeg fik en behandling kaldet Japansk lifting i okt af Gry hos GJ massage. Jeg har aldrig prøvet noget så afslappende og behageligt før. Gik der fra fuldstændig afspændt og glad. Gry er den skønneste behandler som er yderst dygtig og behagelig og gør at man får lyst til at komme igen.". 

​- Elisa Simonsen

"Gry er vanvittig dygtig og omhyggelig med sine voksbehandlinger. En fornøjelse hver gang!".

​- Isabella Olsen

"Hos Palma Wellness får du professionel og i mødekommende behandling. Man snyder sig selv hvis man ikke prøver at få en behandling der. Der bliver lyttet til dine behov.

Alle reaktioner:11".

​- Tine Kjeldgaard Christiansen

"Så god massage prøv det".

​- Manse Dydensborg

Firmainformation

Palma Wellness

CVR-nummer: 39618567

Teglværksvej 45B, 5220 Odense SØ

Klik her for rutevejledning

Mandag: Lukket
Tirsdag: 10.00 - 18.00
Onsdag: 10.00 - 18.00
Torsdag: 10.00 - 19.30
Fredag: 10.00 - 17.00
Lørdag: 10.00 - 16.00
Søndag: Åbent efter aftale - Kontakt venligst klinikken for aftale.
Fra februar 2024 vil åbningstiderne midlertidigt ændres lidt pga. barsel.