Afspænding af krop & sind

Event & kurser

Pris efter aftale. 

Hos Palma Wellness kan vores wellness-/spa-område også tilpasses til forskellige arrangementer som private fester, firmaevents eller mindre kurser inden for behandlings- og skønhedsområdet. Vi stiller gerne faciliteter som brikse, rulleborde og andet udstyr til rådighed for at imødekomme dine specifikke behov.

Gry vil være til stede under arrangementet for at assistere med servering, give informationer og besvare eventuelle spørgsmål. Hun kan kontaktes for at indgå aftaler og booke lokalet til dit næste event.

Vi vil gerne gøre opmærksom på, at selvbruner ikke er tilladt i jacuzzien på grund af den nødvendige omfattende rengøring, der skal udføres i minimum 24 timer efter brug. Overholdelse af denne regel er vigtig for at undgå et gebyr på 600,-. 

Hvis reglerne ikke efterleves, pålægges der en bøde på 1000,- efterfølgende, da jacuzzien desværre ikke kan benyttes i en længere periode på grund af den intensive rengøring.

Vi ser frem til at være værter for dit arrangement og sikre en behagelig og hyggelig oplevelse i vores wellness-område. Kontakt os gerne for yderligere detaljer og for at arrangere dit næste event hos os.​

Læs flere kundeudtalelser her​

Se anmeldelser​

"​Fik den dejligste massage/cupping hos Gry. Der var den hyggeligste og roligste stemning og Gry var virkelig sød og meget meget dygtig."

​- Sofie Sommer

"Jeg fik en behandling kaldet Japansk lifting i okt af Gry hos GJ massage. Jeg har aldrig prøvet noget så afslappende og behageligt før. Gik der fra fuldstændig afspændt og glad. Gry er den skønneste behandler som er yderst dygtig og behagelig og gør at man får lyst til at komme igen.". 

​- Elisa Simonsen

"Gry er vanvittig dygtig og omhyggelig med sine voksbehandlinger. En fornøjelse hver gang!".

​- Isabella Olsen

"Hos Palma Wellness får du professionel og i mødekommende behandling. Man snyder sig selv hvis man ikke prøver at få en behandling der. Der bliver lyttet til dine behov.

Alle reaktioner:11".

​- Tine Kjeldgaard Christiansen

"Så god massage prøv det".

​- Manse Dydensborg

Firmainformation

Palma Wellness

CVR-nummer: 39618567

Teglværksvej 45B, 5220 Odense SØ

Klik her for rutevejledning

Mandag: Lukket
Tirsdag: 10.00 - 18.00
Onsdag: 10.00 - 18.00
Torsdag: 10.00 - 19.30
Fredag: 10.00 - 17.00
Lørdag: 10.00 - 16.00
Søndag: Åbent efter aftale - Kontakt venligst klinikken for aftale.
Fra februar 2024 vil åbningstiderne midlertidigt ændres lidt pga. barsel.