Afspænding af krop & sind

Graviditets massage

Når man er gravid, kan der ske masser af ting ved den indre krop. Der er mange tanker som køre i hovedet. Bare det med at man skal være mor, kan godt være en stres faktor. Det med at være en vordende mor kan været hårdt for både kroppen og det psyken. Du kan få en ubehagelig ting ved din krop. Du kan ende med at få kvalme, Spændingshovedpine, iskiassmerter og andre fysiske forandring, som kan komme igennem din gravidteten.​

Graviditetsmassage er en fysiologisk massage som kan forebygge og behandle de gener som kan opstå under gravidviditet. Det kan være ømhed, smerter og spænderinger i musklerne. Lindring er det som massage kan give dig som er gravid. 

Du kan nemlig bruge massagen til at lindre alle de mange kropsforandringer som kan give psykisk og fysisk ubehag. Husk nu og giv dig selv og den lille ny den forkælelse.

Hos Palma Wellness har vi erfaring med at mange gravide føler, at massage er meget givende også meget tæt på fødslen. At få løsnet op i den kroppen, som under graviditeten kan være lidt belastet af de voldsomme forandringer og den hurtige vægtøgning.

Graviditetsmassagen kan lindre muskelømhed, som kan opstå i forbindelse med de belastede muskler. Den kan helt konkret øge dit velvære, så du får mere overskud i din hverdag og du føler dig mere afslappet. 

På samme måde kan massagen afhjælpe søvnproblemer, hovedpine, eller væskeophobning, som mange gravide er generet af.​

  • 30 minutter – 350 kr.
  • 60 minutter – 600 kr.
  • 90 minutter – 780 kr.

Læs flere kundeudtalelser her​

Se anmeldelser​

"​Fik den dejligste massage/cupping hos Gry. Der var den hyggeligste og roligste stemning og Gry var virkelig sød og meget meget dygtig."

​- Sofie Sommer

"Jeg fik en behandling kaldet Japansk lifting i okt af Gry hos GJ massage. Jeg har aldrig prøvet noget så afslappende og behageligt før. Gik der fra fuldstændig afspændt og glad. Gry er den skønneste behandler som er yderst dygtig og behagelig og gør at man får lyst til at komme igen.". 

​- Elisa Simonsen

"Gry er vanvittig dygtig og omhyggelig med sine voksbehandlinger. En fornøjelse hver gang!".

​- Isabella Olsen

"Hos Palma Wellness får du professionel og i mødekommende behandling. Man snyder sig selv hvis man ikke prøver at få en behandling der. Der bliver lyttet til dine behov.

Alle reaktioner:11".

​- Tine Kjeldgaard Christiansen

"Så god massage prøv det".

​- Manse Dydensborg

Firmainformation

Palma Wellness

CVR-nummer: 39618567

Teglværksvej 45B, 5220 Odense SØ

Klik her for rutevejledning

Mandag: Lukket
Tirsdag: 10.00 - 18.00
Onsdag: 10.00 - 18.00
Torsdag: 10.00 - 19.30
Fredag: 10.00 - 17.00
Lørdag: 10.00 - 16.00
Søndag: Åbent efter aftale - Kontakt venligst klinikken for aftale.
Fra februar 2024 vil åbningstiderne midlertidigt ændres lidt pga. barsel.