Afspænding af krop & sind

Cupping

Cupping også kaldet vakuumterapi er en gammel og meget effektiv behandlingsform, som stammer fra Kina. Behandlingen har en positiv virkning på lymfekirtlerne og blodcirkulationen i kroppen.

​I behandlingen benyttes sugekopper, der fremkalder et vakuum på det behandlede område. Det kan se lidt dramatisk ud, da de benyttede sugekopper efterlader røde mærker i huden. De går dog væk efter nogle dage og er ganske uskadelige.

Cupping kan både gives som en særskilt behandling kombineret med massage. 

Til cupping benyttes en kop, der enten er lavet af glas eller plastik. Koppen placeres på specifikke punkter på kroppen og fungerer som en sugekop der suger den dækkede hud op i koppen. Det betyder, at bindevævet løftes og frigiver stagnerede affaldsstoffer. Det bevirker, at der skabes gennemstrømning af blodet og balancen i kroppen genoprettes.

Det stimulerer og styrker immunforsvaret og øger blodgennemstrømningen i bindevæv. Det bringer blod og varme til et berørt væv og organ. Cupping frigiver samtidig gamle affaldsstoffer fra bindevævet og øger udrensning.

  • 30 minutter – 350 kr.
  • 45 minutter – 450 kr.
  • 75 minutter – 600 kr.

Læs flere kundeudtalelser her​

Se anmeldelser​

"​Fik den dejligste massage/cupping hos Gry. Der var den hyggeligste og roligste stemning og Gry var virkelig sød og meget meget dygtig."

​- Sofie Sommer

"Jeg fik en behandling kaldet Japansk lifting i okt af Gry hos GJ massage. Jeg har aldrig prøvet noget så afslappende og behageligt før. Gik der fra fuldstændig afspændt og glad. Gry er den skønneste behandler som er yderst dygtig og behagelig og gør at man får lyst til at komme igen.". 

​- Elisa Simonsen

"Gry er vanvittig dygtig og omhyggelig med sine voksbehandlinger. En fornøjelse hver gang!".

​- Isabella Olsen

"Hos Palma Wellness får du professionel og i mødekommende behandling. Man snyder sig selv hvis man ikke prøver at få en behandling der. Der bliver lyttet til dine behov.

Alle reaktioner:11".

​- Tine Kjeldgaard Christiansen

"Så god massage prøv det".

​- Manse Dydensborg

Firmainformation

Palma Wellness

CVR-nummer: 39618567

Teglværksvej 45B, 5220 Odense SØ

Klik her for rutevejledning

Mandag: Lukket
Tirsdag: 10.00 - 18.00
Onsdag: 10.00 - 18.00
Torsdag: 10.00 - 19.30
Fredag: 10.00 - 17.00
Lørdag: 10.00 - 16.00
Søndag: Åbent efter aftale - Kontakt venligst klinikken for aftale.
Fra februar 2024 vil åbningstiderne midlertidigt ændres lidt pga. barsel.